COLCHONES DE SEGUNDA MANO

La culpa fue del Cha-Cha-cha (Gabinete Caligari 1989)

La culpa fue de la crisis (cualquier español desde el 2008)


És la justificació per a posposar qualsevol despesa en l'àmbit de la llar.

Històricament el MATALÀS s'ha vist situat en l'últim lloc de la decisió de compra.

Des de diferents estaments ens aconsellen que periòdicament es canviï el matalàs, en temps màxims de 10 anys, la fatiga dels materials i la higiene són les raons per al canvi.

El període de 10 anys s'estableix bàsicament per raons higièniques. Et proposo un exercici de memòria, intenta llistar les malalties que t'han obligat a passar diversos dies en llit, suma si ets calorosos ia l'estiu transpiras abundantment, si tens parella, hi ha nens a casa ?.

Les fundes i protectors per al matalàs, són de gran utilitat faciliten la neteja, però el temps és implacable i l'acumulació de fluids, pells mortes, etc. facilita el desenvolupament dels populars ÀCARS (Wikipedia.org) intèrprets del gran èxit "Les al·lèrgies".

La qualitat de les matèries primeres emprades en la fabricació dels matalassos i coixins ens donarà una data de caducitat, en l'actualitat els materials (HR, Viscoelàstic, moll ensacat, etc.) ens poden donar una durada mitjana d'entre 5 i 10 anys , indubtablement la inversió que realitzem en la compra també és important.

Com deia al principi la crisi és culpable de gairebé tot i una de les seves culpes és haver fet florir un mercat de matalassos de segona mà. Un vestit o una camisa els pots rentar fàcilment i sense cost, a més tenen el component marca, disseny o tots dos. Un matalàs ve acompanyat de substàncies de les que tan sols et enumeraré 2 suor i saliva que no són teus ni de la teva parella.

Els materials amb què s'ha fabricat ja hauran patit el desgast pertinent. Les seves qualitats de suport estaran greument afectades i deformades de manera que el descans, si no era bo per al seu antic amo per que ha de ser-ho per a tu?

El meu consell: no compris un matalàs de segona mà.

Passa't pel meu botiga, et puc oferir matalassos des de 90 €

 

José Francisco


Escribir comentario

Comentarios: 0